Veelgestelde vragen

Wie is de beheerder van de mediabank?

Het Nederlands Mosselbureau is beheerder van de mediabank. Alle media is eigendom van Het Nederlands Mosselbureau. Voor vragen kunt u mailen naar welkom@mosselbureau.nl

Wat kan ik allemaal vinden in de mediabank?

Foto's, tekstbestanden, grafische bestanden en campagnemateriaal ter promotie van de Zeeuwse mosselen.

Hoe kan ik media downloaden?

Om media te kunnen downloaden dient u zich eerst te registreren. Hiervoor dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Als u ingelogd bent kunt u media (in verschillende formaten) downloaden. Deze kunt u dan gebruiken met vermelding van de bron: Het Nederlands Mosselbureau.

Zijn de beelden rechtenvrij?

U kunt de media na downloaden publiceren onder vermelding van de bron: Het Nederlands Mosselbureau. Andere voorwaarden voor gebruik kunt u nalezen in de algemene voorwaarden. U kunt pas media downloaden als u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?

Onder Inloggen (rechtsboven op de homepage) kunt u op basis van uw e-mailadres een nieuw wachtwoord aanvragen.

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen, hoe doe ik dat?

U kunt uw e-mailadres niet aanpassen omdat uw account hierop gebaseerd is. Indien u een ander e-mailadres wilt gebruiken dient u zich opnieuw te registreren met dit nieuwe e-mailadres.

Ik ben zelf fotograaf, kan ik mijn foto's ook uploaden?

Nee, alleen foto's van Het Nederlands Mosselbureau zijn in deze mediabank te vinden. Indien u foto's wilt plaatsen kunt u een email sturen naar welkom@mosselbureau.nl. Wij zullen uw verzoek dan bekijken en beoordelen.

Wie zijn de fotografen?

De foto's zijn gemaakt door fotografen die in dienst zijn van Het Nederlands Mosselbureau of door fotografen die in opdracht van Het Nederlands Mosselbureau werken. Bij elke foto staat de naam van de betreffende fotograaf vermeld.